Το πρόγραμμα

Πρόσφερε στον εαυτό σου τις τέλειες διακοπές σε ένα μαγικό μέρος!

dance dance yoga yoga yoga

Ενέπνευσε το πνεύμα σου και ηρέμησε την ψυχή σου, συνδυάζοντας την ξεκούραση με την διασκέδαση που προσφέρουν τα συναρπαστικά μαθήματα μας.

16 – 23 Ιουνίου


DANCE & DANCE THEATRE
for everyone 50+
(Hasting Studio Munich)

30 Αυγ. – 10 Σεπτ.


BALLETT / JAZZ DANCE
Your ultimate Dance Workshop
(Performing Arts Studios Munich
)

15 – 22 Σεπτεμβρίου


SUMMER SPIRIT
breathing–moving–dancing
(Bewegungsatelier Graz & E.Brunner)

Είναι ανοικτά για όλους, για κάποιον αρχάριο που δεν έχει χορέψει, καταδυθεί ή έχει υποδυθεί κάποιον ρόλο, αλλά και για κάποιον που έχει ήδη ασχοληθεί επαγγελματικά. Διάλεξε τους κύκλους μαθημάτων που σε ενδιαφέρουν, σίγουρα υπάρχει κάποιο για εσένα. Κάθε μέλος της ομάδας, από τον αρχάριο μέχρι τον πεπειραμένο θα έχει την αμέριστη προσοχή μας μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Το πολύγλωσσο προσωπικό μας αποτελείται από ικανούς επαγγελματίες έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας. Διδάσκουν με ενθουσιασμό και είναι αφοσιωμένοι στους μαθητές τους. Η συμμετοχή σε όλους τους κύκλους μαθημάτων της επιλογής σου περιλαμβάνετε στην τιμή του πακέτου. Επιπλέον προσφορές είναι εφικτές, με συμπληρωματική χρέωση εκ των προτέρων ή κατά τη διάρκεια της διαμονής σου.

Μια παράσταση χορού από τους συμμετέχοντες των μαθημάτων θα αποτελέσουν τα εξέχοντα σημεία της ολοκλήρωσης των εργαστηρίων.

zeichnen zeichnen party party party

Μπορείς να δεις το άλμπουμ φωτογραφιών PiSA >> και το «Pilion, Impressions 2010/2011»